Новини :: DOCUDAYS UA

В останні дні серпня регіональні координатор(к)и Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UА зібралися на спільному щорічному семінарі з підготовки Мандрівного фестивалю, який є традиційним продовженням березневого Docudays UА у Києві.

Протягом двох днів учасники та учасниці планували заходи, обговорювали особливості дотримання авторських прав, брали участь у мозковому штурмі з метою вдосконалення промоції Мандрівного Docudays UA у своїх областях, обмінювалися досвідом тощо.

Нині мережа Мандрівного фестивалю налічує 53 провідні громадські організації, які працюють у 22-х областях України та АР Крим. Нагадаємо, що XIV Мандрівний Docudays UA стартує у жовтні й триватиме до кінця грудня. Покази, дискусії, «живі бібліотеки», круглі столи та інші правопросвітні й правозахисні заходи проходитимуть більше ніж у 200 містах і селищах по всій Україні.

Уже традиційно у кінопрограмі - лише найактуальніша та найкраща світова і вітчизняна документалістика. Покази та обговорення фестивальних фільмів відбуватимуться в кінотеатрах, будинках культури, вищих навчальних закладах, школах, молодіжних клубах, книгарнях, бібліотеках, а також в установах пенітенціарної системи. Глядачі зможуть поспілкуватися з відомими правозахисниками, діячами культури та митцями.

Розклад подій незабаром з'явиться на сайті.

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UА відбувається за підтримки Посольства Швеції в Україні


Зачекайте будь-ласка
Іде завантаження...