DOCUDAYS UA

Щорічно команда Docudays UA готує «КАТАЛОГ УКРАЇНСЬКОЇ ДОКУМЕНТАЛІСТИКИ». Англомовне видання поширюється на спеціалізованих міжнародних кіноринках та кінофестивалях. У каталозі є інформація про завершені фільми та проєкти на стадії виробництва, контакти українських незалежних продюсерів/-ок, кіно- та телестудіий, фестивалеий, дистриб’юторів.

Електронний каталог української документалістики продовжує п’ятирічний проєкт команди Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA та Держкіно України. Він покликаний популяризувати українську документалістику у світі та підтримати представників та представниць кіноспільноти в пошуку фінансової допомоги / можливостей копродукції / дистриб’юторів.

Як і в попередні роки, але вже в онлайн-форматі, 5-тий випуск каталогу включає інформацію про документальні фільми та проєкти на стадії виробництва. Віднині електронний каталог буде двомовним — англійською та українською мовами. 

Наразі каталог презентує 60 фільмів та кінопроєктів, понад 120 фахівців і фахівчинь, та понад 60 українських компаній. Деталізована система пошуку дозволяє шукати інформацію про фільм відповідно до року релізу, теми, а також стадії виробництва — чи це завершена стрічка, чи вона перебуває на етапі розробки або продакшену. 

Крім того, у каталозі представлена інформація про компанії й інституції кіноіндустрії, а також профайли кінопрофесіоналів — режисерів/-ок, продюсерів/-ок, операторів/-ок тощо.

>> Індустрії 
>> Люди
>> Фільми

Видання каталогу відбувається за підтримки Державного агенства України з питань кіно та Посольства Швеції в Україні.


Зачекайте будь-ласка
Іде завантаження...