Новини :: DOCUDAYS UA

Дорогі друзі, колеги та партнери!

Ми щиро вдячні за Вашу підтримку на цьогорічному #DocudaysUA!

Віримо, що Docudays UA-2018 допоміг зрозуміти, наскільки важлива тема рівності. Усі вісім днів фестивалю ми говорили про те, що сповідувати рівність дуже просто й робити це можна щодня. Ми показали 62 фільми з 36 країн світу. Дивитися розумне кіно в кінотеатри «Жовтень» та «Україна» до нас прийшли понад 20 000 глядачів. Близько 1000 шанувальників фестивалю взяли участь у заходах правозахисної платформи RIGHTS NOW! у креативному просторі IZONE. Понад 1000 людей відвідали виставку «У пошуках Леніна» в галереї Tryptyh Global Arts Workshop. Великою радістю для нас стало перше проведення повнометражного національного конкурсу DOCU/УКРАЇНА.

Цей успіх був би неможливим без вашої підтримки – як упродовж фестивального тижня, так і в підготовчий період. Ми пишаємося таким результатом нашої співпраці та сподіваємося на подальше партнерство та нові успіхи в майбутньому. У нашої команди вже є багато цікавих нових ідей, які здивують і порадують вас. Регіональні координатори фестивалю та керівники кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA продовжать у 257 містах і селах України презентовані на фестивалі кампанії: «Я маю право!», кампанію проти дискримінації та кампанію «НeForShe».

Уже 20-го квітня в Києві стартують покази найкращих фільмів фестивалю в рамках проекту DOCU/ХІТ. До кінця травня наші хіти можна буди подивитися в Харкові, Львові та Одесі. Тож, ми прощаємося зовсім ненадовго, незабаром знову запросимо вас у кінотеатри.

Бажаємо сонячного свята Великодня, яке наближається, і смачної паски!

Щиро, команда Docudays UA


Зачекайте будь-ласка
Іде завантаження...