Новини :: DOC UKRAINE

Оголошуємо прийом заявок уже до п’ятого видання!

До нового каталогу ввійдуть фільми та кінопроекти 2017–2019 років випуску, а також роботи, що перебувають зараз на етапі розроблення й виробництва. Окрім того, у каталозі буде опубліковано інформацію про незалежних продюсерів, продакшн-компанії, кіно- та телестудії, які займаються виробництвом документального кіно, про кінофестивалі, що працюють із документальними фільмами, і про дистриб’юторів неігрового кіно в Україні.

«Підтримка українського кіно – один з пріоритетних напрямків фестивалю, – коментує Вікторія Лещенко, програмна директорка Docudays UA. – Щорічний випуск каталогу українського документального кіно – невід'ємна його складова, і ми дуже вдячні Державному агентству з питань кіно за підтримку. Заохочую подаватися українських документалістів, адже це чудова нагода заявити про свій проект для міжнародної професійної спільноти».

За попередні роки, як видається каталог, команда Docudays UA провела близько десятка його презентацій на найбільших кінофестивальних форумах: британський Sheffield Doc/Fest, німецький DOK Leipzig, фестиваль документального кіно в Їглаві, Visions du Réel у Ніоні та IDFA, відомі «документальні Канни».

Нині всі попередні випуски каталогу доступні для скачування на сайті.

Детальні критерії та анкети для подання заявок цього року зможете знайти за посиланням.

Дедлайн – 1 серпня 2019-го року.

Видання каталогу відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Посольства Швеції в Україні


Зачекайте будь-ласка
Іде завантаження...